Karel Stix | | Mladší žáci

20241012 3. kolo mistrovského turnaje v Újezdě u Brna (mladší žáci)



12.10.2024 3. kolo mistrovského turnaje v Újezdě u Brna(mladší žáci).

TJ Sokol Újezd u Brna - Legata Hustopeče 25:10 (poločas 11:6)
TJ Sokol Újezd u Brna - HK Ivančice 19:21 (poločas 11:10)
TJ Sokol Újezd u Brna - SKKP Handball Brno B 19:18 (poločas 9:11)

    Turnaj jsme odstartovali proti Hustopečím nádherně. Nejspíše nám i pomohlo, že hosté přišli na hrací plochu až devět minut před začátkem. Zápas jsme začali hodně dobře a vybojovali jsme si náskok 6:1, avšak potom přichází čas 9:57 a Barča Linhartová dostává naštěstí jen žlutou kartu za držení protihráče pod krkem při střílení. Útoky vedli hlavně Kuba Jašek s Martinem Hrbkem, akorát je po celý turnaj záhadná síla táhla hrát a zakončovat na pravé straně. Výsledek to nijak neovlivnilo, a my vyhráli 25:10.

    Další v pořadí byly Ivančice, kde jsme po celý turnaj měli vyrovnaný výsledek. Bohužel, na konci zápasu jsem se podíval kde jsou spoluhráči, sebral jsem míč a po paměti nahrál Kubovi. Nevšiml jsem si, že se za ním vynořil protihráč, který ho obsadil. Tím se míč dostal do nesprávných rukou, a ty vstřelily gól. Místo vyrovnání jsme prohráli 19:21.

    Lepší byl zápas proti SKKP Brno B, kde jsme celkem udržovali stejný výsledek jako u Ivančic, avšak s lepším závěrečným výsledkem. V 23. minutě přichází faul od naší obrany a 7 metrový hod. Luďa mě nasazuje do brány. Já zaujmu svůj "sedmičkový" postoj a rozhodčí píská střelbu. Naštěstí posléze nepíská gól. Celý tým nadšený a Dan Šedivý dává z protiútoku gól. O 2 minuty se situace opakuje, a to se stejným výsledkem. Na konec zápasu naše obrana opět zakročila proti střelci, a opět nastává sedmimetrový hod. Tentokrát si stoupnu trošku víc dopředu než obvykle, protihráč se mě snaží přehodit, avšak do toho dá víc síly než bylo potřeba a branku přehazuje. Zápas tedy skončil 19:18 pronás a my si z turnaje odnášíme 4 body 😊.

Svazové přehledy

20241012-3. kolo Újezd u Brna mlži - P

STARŠÍ ŽÁCI ÚJEZD U BRNA SEZÓNA 24/25

    Vážení fanoušci a příznicvi újezdské házené, dovolte mi, abych vám představil náš letošní tým...

20241012 TJ Cement Hranice - TJ Sokol Újezd u Brna (muži) 33:38 (17:18)

     I když mi to není zrovna dvakrát příjemné, pokud na náš venkovní zápas nejedu jako fanoušek a reportér, tak...

Opět máme mladší žákyně

Po pár letech máme opět mladší žákyně. Některé z nich už zkoušely minulou sezónu hrát za žáky, takže by se dalo...